۷ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

وکیل خیانت در امانت در مشهد

اگر به وکیل خوب خیانت در امانت در مشهد نیاز دارید متن زیر را بخوانید.

وکیل خیانت در امانت در مشهد

جرم خیانت در امانت از سری جرایم سات که علیه اموال و مالکیت می باشد اما نکته ی مهم این است که موضوع آن باید مال عینی و معین باشد و مال کلی جزو جرایم خیانت در امانت باشد. با توجه به وجود جرایم خاص خیانت در امانت و تشخیص سخت انواع آن لازم است از  وکلای متخصص خیانت در امانت در مشهد راهنمایی بگیرید تا دچار ضرر و زیان های مالی نشوید و قبل از ضرر مادی جلوگیری به عمل آورید.

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • محمد روزبه
    • دوشنبه ۱۲ مهر ۰۰

    وکیل امور اداری و استخدامی در مشهد

    اگر به دنبال وکیل امور ادارای و استخدامی هستید این متن را بخوانید.

    وکیل امور اداری و استخدامی در مشهد

    برخی از مسائلی که امروزه ممکن است در زندگی افراد رخ دهد در حوزه امور استخدامی و اداری می باشد. در پرونده ای اداری، استخدامی طرف اول شکایت ارگان های دولتی یا ادارات هستند و طرف دیگر اشخاصی که در این ادارات کار می کنند می باشند. در اینگونه موارد اگر برای دفاع از حق خود نیاز به مشورت با یک وکیل دارید، راهنمایی گرفتن از یک وکیل امور اداری و استخدامی در مشهد به شما توصیه می شود. برای پیشبرد بهتر روند دادرسی باید از یک وکیل خوب اداری کمک بگیرید تا بتوانید به صورت کامل از حقوق خود دفاع کنید و درگیر مشکلات متعددی که ممکن است پیش آید نشوید.

    حقوق عمومی

    حقوق عمومی مجموعه قواعد حاکم بر روابط دولت و کارگزاران آن با مردم و بالعکس است. منطور از حقوق عمومی داخلی، تفکیک بین دو مفهوم حقوق عمومی داخلی و بین المللی است. حقوق عمومی داخلی مربوط به روابط داخل در مرزهای جغرافیایی یک کشور است و حقوق عمومی بین‌المللی ناظر بر روابط دولت‌ها با یکدیگر در عرصه‌ی جهانی است.

    حقوق اساسی

    یکی از شاخه‌های مهم حقوق عمومی داخلی، حقوق اساسی است. حقوق اساسی از شکل دولت و سازمان قوای عالیه‌ی حکومتی یعنی قوه قضاییه، مجریه و مقننه و صلاحیت و وظایف هریک از آنها بحث می‌کند.

    حقوق اداری

    حقوق اداری متمم و مکمل حقوق اساسی است. بدین معنا که هریک از قوای حکومتی برای انجام وظایف‌شان، سازمان‌هایی را ایجاد می‌کنند تا در انجام امور اجرایی به آنها کمک کنند. حقوق اداری به مطالعه‌ی سازمان‌ها و وظایف و اختیارات سازمان‌هایی که مجموع آنها قوه مجریه را تشکیل می‌دهد، می‌پردازد.

    حقوق اداری، مجموعه ای از قواعد و مقررات است که حاکم بر روابط افراد و اداره بوده و هدف آن حمایت از حقوق مردم در برابر اعمال و تصمیمات اداره است و در واقع حافظ منافع و مصالح عمومی است.
    اداره در مفهوم سازمانی، عبارت است از مجموعه تشکیلات و سازمان هایی که عهده دار تأمین نظم عمومی و ارائه خدمات عمومی بوده و به این جهت به موجب قانون از برخی اختیارات حاکمیتی برخوردار می باشند.


    اداره در مفهوم مادی، عبارت است از مجموعه فعالیت هایی که به وسیله دولت یا به راهنمایی دولت و تحت نظارت دولت به منظور حفظ نظم عمومی و تأمین نیازهای همگانی (خدمات عمومی) انجام گیرد.

    اصول حاکم بر سازمان های اداری

    • اصل حاکمیت قانون

    مطابق با این اصل، دولت باید در محدوده قانون، اعمال قدرت نماید و اداره امور کشور باید بر مبنای ضوابط و مقررات صورت گیرد و سلیقه های شخصی مبنای اداره امور نباشد.
    ادارات دولتی می بایست تحت نظارت قوه قضائیه بوده و مقامات اداری دارای مسئولیت حقوقی، کیفری، مالی واداری باشند و اعمال و تصمیمات آن ها در قوه قضائیه قابلیت بازنگری داشته باشد.


    به موجب اصل حاکمیت قانون (به عنوان یکی از اصول حقوقی حاکم بر سازمان های اداری)، اعمال و تصمیمات خلاف قانون اداره، قابل ابطال است.

    اصل حاکمیت قانون دارای سه نوع ضمانت اجرا می باشد که عبارتند از ضمانت اجرای اداری، ضمانت اجرای قضایی و ضمانت اجرای سیاسی.

    • اصل سلسله مراتب اداری

    اصل سلسله مراتب اداری به این معناست که مقام مافوق اداری حق نظارت و امر و نهی به مقام مادون را دارد و می تواند اعمال غیرقانونی مقام مادون را اصلاح یا ابطال نماید.

    • اصل دارا بودن شخصیت حقوقی

    شخص حقوقی عبارت است از اجتماع سازمان یافته ای از اشخاص یا اموال به منظور رسیدن به هدفی مشترک در قالبی قانونی. شخصیت حقوقی به طور مستقل و جدا از اشخاص و اموال تشکیل دهنده، صاحب حق و تکلیف و اموال و دارایی می گردد و می تواند طرف دعوی قرار گیرد.

    انواع اشخاص حقوقی

    • عمومی
    • خصوصی
      اشخاص حقوقی حقوق عمومی (مؤسسات و تشکیلات دولتی)، به محض ایجاد و بدون احتیاج به ثبت، دارای شخصیت حقوقی می شوند.


    در داخل قوه مجریه، وزاتخانه ها و دستگاه های اجرای، شخصیت حقوقی مستقل از دولت ندارند و در واقع جزئی از دولت هستند به این دلیل است که وزارتخانه ها حق طرح دعوی علیه همدیگر را ندارند و رفع اختلاف میان دستگاه های اجرایی و وزارتخانه ها در صلاحیت هیأت وزیران است.

    انواع کنترل سازمان های اداری توسط نهاد های حکومتی

    • کنترل اداری: نظارتی که خود اداره بر عملکرد خود اعمال می کند کنترل اداری نامیده می شود.
    • کنترل پارلمانی یا سیاسی: کنترل پارلمانی یا سیاسی به نظارتی می گویند که قوه مقننه بر اداره اعمال می کند.
    • کنترل قضایی: به موجب اصل تفکیک قوا، قوه قضائیه قوه ای است مستقل که در تعدیل و کنترل قدرت قوه مجریه، نقشی اساسی ایفا می نماید

    وظایف وکیل امور اداری و استخدامی در مشهد

    • پرونده های مربوط به شکایت از سازمان های دولتی و عمومی، شهرداری ها، ادارات کار و سازمان تامین اجتماعی، ادارات دارایی و گمرک، تصمیمات استخدامی نیروهای مسلح و
    • وکیل اداری می تواند وکالت شما در  زمینه های بیمه بیکاری، اخراج و بازگشت به کار، حق بیمه، حقوق معوقه و حق سنوات، عیدی، حوادث ناشی از کار و . را به عهده بگیرد.
    • امور مربوط به بازنشستگی
    • وکیل اداری مشهد می تواند به شما در پرونده های مرتبط با شهرداری در خصوص تقاضای صدور پروانه ساختمانی، خرید تراکم، اعتراض به عوارض تعیین شده و … کمک کند.
    • رسیدگی به پرونده ها در تمامی امور حاکم بر روابط نیروی انسانی با یکدیگر و در رابطه با محیط کار.

     

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • محمد روزبه
    • پنجشنبه ۸ مهر ۰۰

    وکیل تصادفات در مشهد

    اگر به دنبال وکیل تصادفات در مشهد هستید متن زیر را بخوانید.

    وکیل تصادفات در مشهد

    در تصادفات خساراتی به طرفین وارد می شود که بری منجر به جراحات می شوند و برخی منجر به خسارات. در این گونه موراد مشورت با یک وکیل تصدفات می تواند کمک قابل توجهی به شما برای امور حقوقی کند. در ای مطلب درباره ی تصادفات و لزم داشتن وکی تصادفات با شما صحبت می کنیم.

    همچنین بخوانید: وکیل دیه در مشهد

    وکیل تصادفات

    در دو صورت نیاز به وکیل تصادفات است:

    • تصادفی که منجر به وارد شدن خسارات می شوند.

    در تصادف نوع اول یا همان تصادفی که منجر به خسارت شود، طرفین بعد از کشیدن کروکی و شناسایی مقصر توسط پلیس راهور، اگر وسیله نقلیه ای که خسارت بر ان وار دشده بیمه اشته باشد شخص باید به اداره بیمه مراجعه کند. سازمان بیمه موظف است خسارت را سقف تعهد بیمه گذار بپردازد. در شرایطی که فرد مقصر از پرداخت خسارت ممانعت کند، شخصی که وسیله نقلیه اش خسرت دیده باید با مراجعه به مراکز قضایی از او شکایت کند و پس از انجام تحقیقات توسط مقام قضایی و بر اساس نظر کارشناس خسارت بپردازد.  لازم به ذکر است مرجع صلاحیت دار در خصوص خسارات وارده تا ۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال معادل یسیت میلیون تومان شورای حل اختلاف و نسبت به مازاد آن دادگاه حقوقی می باشد.

    • تصادفاتی که منجر به جراحت می شوند.

    اگر تصادف منجر به جراحت شود، افسر راهنمایی رانندگی پس از انجام کروکی و تهیه گزارش تصادف، در صورت ضرورت اقدامات درمانی و انتقال مصدوم به مراکز درمانی را آغاز کرده و شخص آسیب دیده را بیمارستان منتقل کند. سپس خودرو های طرفین تصادف را توقیف و به پارکینگ منتقل کند و طرفین را در خصوص مراجعه به مرجع صلاحیت دار (دادسرای عمومی و انقلاب) و کسب دستور مقام قضایی جهت انجام مراحل قانونی و مراجعه مجروح به پزشکی قانونی و ترخیص خودرو، راهنمایی کند. سپس طرفین یا یک نفر از ایشن به دادسرا مراجعه کنند و پس از تشکیل پرونده و ارائه مدارک و بیمه نمه، کوپن بیمه مقصر ضبط می شود و پس از استعلام به دستور  قاضی بمیه نامه مقصر به عنوان پذیرفته می شود. پرونده به کارشناس ارجاع می شود و پس ازا نجام تحقیقات محلی و اخذ نظر قطعی کارشناس و پس از پایان دوره درمان و اعام نظر نهایی پزشکی قانونی، پرونده تکمیل و قرار جلب دادرسی صادر می شود و پرونده به دادگاه کیفری ارسال می شود. برای تسریع در انجام پرونده و سهولت بهتر  میتوانید از وکیل تصادفات در مشهد راهنمایی بگیرید.

     

    مجازات و دیه تصادفات

    براساس ماده ۴۸۸ قانون مجازات اسلامی مهلت پرداخت دیه به شرح زیر است:

    • تصادف عمدی (یکسال)
    • تصادف شبه عمدی (دوسال)
    • تصادف غیرعمد (سه سال)

    مطابق قانون ۴۹۰ قانون مجازات اگر بر یک مبلغ قطعی بین طرفین توافق نشود، مقصر می بایست بر اساس زمان پرداخت مبلغ دیه را پرداخت کند.

    اما برای سریع پیش رفتن روند این اقدامات، وکیل تصادفات در مشهد دارای نقش قابل توجهی می باشد. هر وکیلی این توانایی را دارد که با در نظر گرفتن شرایط هریک از طرفین بهترین تصمیم را بگیرد و کمک بسزایی به شخص کند.

    عواملی که باعث تخفیف مجازاتدر جرایم و تصادفات رانندگی می شود

    بر اساس تبصره 2ماده 719 قانون مجازات اسلامی موارد زیر موجب تخفیف در مجازات تصادفات راندگی هستند:

    • رساندن مصدوم به نقاط مناسبی برای معالجه
    • آگاه کردن ماموران از تصادف
    • فراهم کردن موجبات معالجه استراحت

    بدیهی است موارد دیگری غیر از موارد مصرح نیز می تواند به موجب ماده38 قانون مجازات اسلامی باعث تخفیف یا تبدیل مجازات راننده متخلف شود.

     

     

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • محمد روزبه
    • چهارشنبه ۷ مهر ۰۰

    وکیل طلاق فوری در مشهد

    اگر به وکیل طلاق فوری در مشهد نیاز دارید، این متن را بخوانید.

    وکیل طلاق فوری در مشهد

    با توجه به مشکلات زیادی که امروزه در بین زوجین جوان شکل میگیرد راه های متفاوتی برای جدایی وجود داد که از سریع ترین شیوه های طلاق، طلاق فوری می باشد . در این مطلب راه های حقوقی که برای طلاق فوری به شما کمک می کن مورد مرود بررسی قرار گرفته است و بریا دریافت اطلاعات بیشتر با یک وکیل طلاق فوری در مشهد مشورت کنید.

    همچنین بخوانید: وکیل الزام به تنظیم سند رسمی در مشهد

    طلاق فوری

    طلاق فوری همان طلاق توافقی یا سریع می باشد. در طلاق توافقی زوجین به توافق رسیده و به جای طی کرد مراحل طولانی طلاق یک طرفه، در سریع ترین مان از هم جدا می شوند. در این نوع طلاق زوجین دوستانه از ه جدا می وشند و حرمت بین ایشان از بین نمی رود. در این نوع طلاق توافقات بر روی مسائل مالی غیر مالی باید انجام شود.

    در چه مواردی نوع طلاق، فوری یا توافقی می باشد

    • اگر طرفین توافق داشته باشند

    اگر بین زوجین توافقات انجام شود وو هردو به یک تیجه برسند برای انجام طلاق باید به یک دفتر وکالت مراجعه کرده و پرونده خود را به یک وکیل طلاق فوری در مشهد واگذار کنند.

    • اگر زن از مرد وکالت در طلاق داشته باشد

    در یکی از دفاتر اسناد رسمی مرد به زوجه وکالت با انتخاب نوع طلاق می دهد و طبق آن زن هر زمان که بخواهد می تواند بد حضور مرد  با گرفتن وکیل، از زوج طلاق بگیرد.

    • اگر مرد در سند عقد نکاح یا به صورتی شرط ضمن عقد به زوج وکالت دهد

    در ضمن عقد نکاح چون به اصطلاح حقوقی ازدواج عقد لازم است وکالت مذکور قابل عزل نیست به عبارت دیگر زوج (موکل) نمی تواند زوجه (وکیل) را عزل کند. در این نوع در صورتی که تصریح به اختیار انتخاب نوع طلاق نیز شده باشد زوجه در زمان جدایی وکالت را توافقی انجام می دهد.

    طلاق توافقی یا طلاق فوری چه مراحلی دارد

    • تنظیم توافق­نامه بین زوجین که با مراجعه به وکیل، امکان تنظیم توافقی درست­تر که مغایر با قوانین نباشد، بیشتر است. در توافق­نامه ­ی طلاق توافقی، مسائلی مانند مهریه، تقسیم دارایی ­ها، حضانت فرزند و از این دست مورد بررسی و توافق قرار می­گیرند.
    • مراجعه به نهادهای ذی ربط برای اخذ نوبت مرکز مشاوره و همچنین جلسه­ ی دادگاه خانواده در حضور قاضی
    • مراجعه به دفاتر ثبت ازدواج و طلاق برای جاری شدن صیغه طلاق

     

    طلاق توافقی و فوری به شیوه ای که در فوق توضیح دادیم سریع ترین راه برای پایان دادن به زندگی مشترک می باشد. چرا که طلاق فوری نسبت به دیگر راه­ها و شیوه­ های ممکن طلاق، پیچیدگی کمتری داشته و روند قضایی و اداری ساده ­تری دارد و نتیجه ی آن منافع طرفین را تضمین می نماید. برای دریافت اطلاعات بیشتر با یک وکیل طلاق توافقی در مشهد مشورت کنید.

    نکات مهم طلاق فوری

    • در صورتی که حتی یک مورد از موارد توافقنامه ، مورد رضایت طرفین نباشد، طلاق توافقی نخواهد بود.
    • در صورت که حق اعتراض و فرجام خواهی در فرم توافق نامه زوجین ساقط نشده باشد از زمان صدور دادنامه باید ۴۴ روز زمان سپری شود تا بتوان رای را اجرا نمود. بدیهی است، در صورت اعتراض در این مدت دادنامه طلاق باطل خواهد گردید.
    • در صورتی که زوجه از شوهر خود وکالتنامه طلاق داشته باشد می‌تواند برای طلاق توافقی اقدام نماید.
    • در صورتی که پس از صدور دادنامه زن حاضر به اجرای صیغه طلاق نباشد، چون حق طلاق با مرد است، مرد می‌تواند با طی مراحل قانونی نسبت به اجرای صیغه طلاق به تنهایی اقدام نماید. برای اطلاع از قوانین مربوط به این موضوع با موسسه تماس بگیرید.
    • چنانچه زن در هنگام طلاق باکره باشد، نصف مهریه به او تعلق می‌گیرد. همچنین بدون ازدواج دوم می‌تواند نسبت به حذف نام همسر از شناسنامه خود اقدام نماید.
    • در صورتی که زن در توافقنامه بین زوجین، مهریه را بخشیده باشد، باید حتما در رای دادگاه ذکر گردد، در غیر این صورت زن در زمان عده می‌تواند به مهریه خود رجوع کند.
    • در صورتی که زوجه در زمان عده طلاق توافقی به مهریه خود رجوع کند، مرد می‌تواند از طلاق رجوع نماید و همسر خود را طلاق ندهد.
    • چنانچه زوجه به صورت محضری و در دفتر اسناد مهریه خود را بخشوده باشد، حتی در  زمان عده نمی‌تواند به مهریه خود رجوع کند.
  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • محمد روزبه
    • سه شنبه ۶ مهر ۰۰

    وکیل الزام به تنظیم سند رسمی در مشهد

    اگر به وکیل الزام به تنظیم سند رسمی نیاز دارید متن زیر را بخوانید.

    وکیل الزام به تنظیم سند رسمی در مشهد

    از متداول ترین دعاوی ملکی، دعاوی الزام به تنظیم سند رسمی می باشد که معمولاً در یک معامله خرید و فروش در صورت عدم پایبندی فروشنده به تعهد خود مبتنی بر تنظیم سند رسمی به نام خریدار پیش می آید و اصولا دلیل آن بالا رفتن ارزش ملک در فاصله زمانی انجام معامله و تنظیم سند است و یا اینکه خریدار توانایی پرداخت مابقی ثمن را ندارد. به طور معمول اینگونه است که فروشنده ملکی را طی یک قولنامه عادی به خریدار فروخته و مقداری از ثمن معامله را در زمان انعقاد قرارداد دریافت داشته و زمانی را جهت تنظیم سند رسمی به نام خریدار مشخص می کنند و باقیمانده مبلغ ثمن در این زمان دریافت می شود اما فروشنده گاهی از تنظیم سند سرباز زده و اینجاست که دعوای الزام به تنظیم سند رسمی مطرح می شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر با یک وکیل الزام به تنظیم سند رسمی در مشهد مشورت کنید.

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • محمد روزبه
    • يكشنبه ۴ مهر ۰۰

    وکیل برای دادگاه تجدید نظر در مشهد

    اگر به دنبال وکیل برای دادگاه تجدید نظر در مشهد هستید این متن را بخوانید.

    وکیل برای دادگاه تجدید نظر در مشهد

    تجدید نظرخواهی به معنی رسیدگی مجدد به آرا صادر شده از  سوی دادگاه بدوی توسط دادگاه تجدیدنظر یکی از راه های شکایت به آرا صادره از دادگاه است. منظور از آرا، حکم و قرار است به دلیل اینکه تعدادی از قرارها نیز قابلیت تجدیدنظرخواهی دارند. قانون گذار در برخی شرایط برای تجدیدنظرخوهی موانعی قرار داده یعنی علی رغم اینکه رای قابل تجدیدنظر است اما امکان تجدیدنظرخواهی وجود ندارد. مرجع تجدیدنظر خواهی، دادگاه تجدیدنظر می باشد که معمولا در مراکز استان است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وکیل تجدید نظر در مشهد صحبت کنید.

    همچنین بخوانید: وکیل واخواهی در مشهد

    تجدید نظرخواهی

    دادگاه تجدید نظر مرجعی است که برای بازنگری و بازبینی آرا صادر شده توسط دادگاه‌های بدوی (نخستین)، طبق قانون در نظر گرفته شده است. هدف و فلسفه تاسیس آن این است که حقی از اصحاب دعوی در بازنگری مجدد ضایع نشود. به عبارت دیگر زمانی که رای دادگاه به ضرر فرد صادر شود همه چیز تمام شده نیست و راه ‌هایی برای اعتراض به این آرا و برگرداندن رای طبق قانون برای افراد وجود دارد. اعتراض به آرا صادره از دادگاه بدوی و درخواست رسیدگی مجدد به تمام یا بخشی از آن را تجدید نظرخواهی می‌گویند.


    اعتراض به رای دادگاه‌های بدوی به روش های زیر انجام می شود:

    • اعتراض به آراء دادگاه بدوی که در غالب رای حقوقی صادر می‌شود.

    • اعتراض به رای دادگاه بدوی که به صورت رای احکام کیفری صادر می‌شود.
      لازم به ذکر است که آرای شورای حل اختلاف نیز قابل تجدید نظر خواهی است، و مرجع تجدید نظر آرا شورای حل اختلاف هر شهرستان، دادگاه عمومی آن شهرستان می‌باشد.

    چه آرایی قابل تجدید نظر هستند

    • امور مدنی

    بر اساس ماده 331 قانون آیین دادرسی مدنی موراد زیر قبال تجدید نظر می باشند:

    • دعاوی مالی که ارزش آن بیش از سه میلیون ریال باشد.
    • همه احکام صادره در دعاوی غیر مالی
    • احکام راجع به متفرقات دعاوی در شرایطی که حکم راجع به اصل دعاوی قابل تجدیدنظر باشد.
    • امور کیفری
    • جرایم مربوط به مجازات اعدام
    • قانون مجازاتی مثل قصاص نفس و اطراف یا حد بریا آن جرم در نظر گرفته باشد.
    • جرایمی که مجازات مصادره یا ضبط اموال دارند.
    • جرایمی که مجازاتشان بیش از خمس دیه کامل می باشد.
    • جرایمی که بر اساس قانون مجازاتی بیشتر از سه ماه حبس، شلاق یا جریمه بیش از پانصد هزار ریال دارند.
    • جرایمی که مجازاتشان انفصال خدمت است.

    چگونه درخواست تجدید نظر می دهند

    برای تجدید نظر باید در مهلت مقرر که برای شهروندان داخل کشور حداکثر بیست روز و برای ایرانیان مقیم خارج از کشور دو ماه می باشد، از سوی دادگاه، با مراجعه به مرجع صادر کننده رای و ارائه دادخواست، درخواست تجدید نظر خواهی را به جریان بیاندازند. باید توجه داشت که شاکی و متشاکی و مدعی العموم در شرایطی که استنباط کنند رای به ضررشان است می توانند درخواست تجدید نظر دهند. برای اطلاعات بیشتر از وکیل دادگاه تجدید نظر راهنمایی بگیرید.

    آثار تجدید نظر

    به طور کلی تجدید نظر خواهی دارای دو آثار است:

    • اثر تعلیقی

    به این معنی است کهآرای قابل تجدید نظر تا پایان مهلت قانونی اعتراض، قابل اجرا نمی باشند و اینکه تا مشخص شدن نتیجه دادگاه تجدید نظر، رای نباید اجرا گردد.

    • اثر انتقالی

    به معنی این است که در طی فرایند تجدید نظر خواهی اختلاف از دادگاه بدوی به دادگاه تجدید نظر منتقل می شود.

     

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • محمد روزبه
    • شنبه ۳ مهر ۰۰

    مشاوره تلفنی با وکیل در مشهد

    اگر به دنبال مشاوره تلفنی با وکیل در مشهد هستید این متن را بخوانید.

    مشاوره تلفنی با وکیل در مشهد

    برای اکثر مشتریان بالقوه دفاتر وکالت، این نکته مهم است که بتوانند زودتر با وکیل صحبت کنند تا اینکه شخصا با وکیل ملاقات کنند. به دلیل پیشرفت تکنولوژی و مشغله های زیاد افراد بهتر است وکلا در انجام مشاره از را دور روی پلتفرم های مختلف مهارت داشته باشند تا در هر زمان بتوان از مشاوره تلفنی با ایشان بهره مند شد. همچنین مشاوره حضوری با یک وکیل خوب در مشهد بسیار گرانتر و زمان بر تر از تلفن یا تماس تصویری است.

  • ۰ پسندیدم
  • ۰ نظر
    • محمد روزبه
    • پنجشنبه ۱ مهر ۰۰