برخورد با از دست دادن یکی از عزیزان در حالی که مجبور به مدیریت جزئیات املاک او هستید می تواند امری سخت باشد، خصوصا در زمانی که نمی دانید از کجا شروع کنید. بدون مشاوره و راهنمایی با یک وکیل ارث و میراث در مشهد ممکن است مهلت های مهمی را از دست دهید و اشتباهات اساسی را مرتکب شوید. با مشاوره یک وکیل پایه یک دادگستری در مشهد در زمینه ارث و میراث می تواند اطمینان حاصل کنید که اموال متوفی به درستی مدیریت می شوند و شرایط به درستی پیش می رود.
بهترین وکیل ارث در مشهد
اگر فردی بخواهد اموال خود را تقسیم کند و مراحل قانونی آن را نداند می بایست از وکیل خوب دادگستری در زمینه ارث و میراث کمک بگیرد. اما پس از فوت افراد اگر اموالی داشته باشند، آنها به وراث ایشان منتقل می شود. این موضوع با تمام پیچیدگی هایش از جمله مواردی است که می توان گفت تقریبا همه افراد در طول زندگی با آن برخورد دارند. یک وکیل خوب انحصار وراثت در مشهد می تواند بر مبنای قانون، دانش و سوابق خود شما را در این امر یاری نماید. چرا که با توجه به اینکه مسائل مربوط به ارث در قانون مشخص می باشد و هر فرد می تواند خود با مراجعه به مراجع قضایی این موضوع را پیگیری نماید، اما مسائل اداری و قانونی زیادی در این مورد وجود داردکه سپردن کار به یک وکیل خوب ارث و میراث در مشهد می تواند کار شما را در این موضوع تسهیل نماید.
- همچنین بخوانید: وکیل حقوقی در مشهد
ارث به چه معناست و به چه کسانی تعلق می گیرد؟
ارث و میراث به معنی باقیمانده چیزی می باشد و در لغت به معنی انتقال دارایی متوفی به دیگری است. ارث موجباتی دارد که دو نوع هست، سببی و نسبی که به تریتب زیر می باشند:
- والدین، اولاد و نوادگان
- اجداد، خواهر و برادر و فرزنداشان
- عمه، عمو، خاله، دایی و فرزندانشان
اگر افراد در طبقه اول حاضر باشند دیگر اموال بین باقی طبقات تقسیم نمی شود و سهمی نخواهند داشت. توجه داشته باشید که هرچقدر این نسبت نزدیک تر باشد میزان سهم الارث بیشتری را می برند.
میزان سهم الارث
اگر متوفقی همسر و فرزند نداشته باشد، هریک از پدر و مادر به صورت انفرادی ارث می برند.
- همچنین بخوانید: وکیل اظهارنامه در مشهد
سهم الارث پدر و مادر
اگر هردو زنده باشند، مادر یک سوم و پدر دو سوم اموال را به ارث می برد. اما اگر مادر شرایط زیر را داشته باشد یک ششم اموال را ارث می برد و باقی مال پدر می باشد:
- حداقل دو برادر یا دو خواهر و یا برادر و یا چهار خواهر داشته باشد.
- پدر زنده باشد.
- از ارث ممنوع نباشد.
- ابوینی باشند.
- اگر متوفی فرزند داشته باشد.
سهم الارث فرزندان
- اگر یک دختر یا یک پسر داشته باشد ارث بالسویه بین ایشان تقسیم می شود.
- اگر فرزند متعدد داشته باشد ، پسر دو برادر دختر ارث می برد
سهم الارث زوجه
بر اساس ماده 861 قانون مدنی همسر پس از فوت شوهر در صورت عقد دائم بودن از او ارث می برد به صورتیکه اگر هیچ فرزند یا نوه ای نداشته باشد از امول مرد یک چهارم را به ارث برده و در صورت داشتن فرزند یک هشتم اموال را به ارث می برد.
مراحل دریافت سهم الارث
در ابتدا اثبات وراثیت و تعیین مقدار سهم الارث هریک از وارث می باشد که که می بایست درخواست گواهی حصر وراثت به شواری حل اختلاف داد و حصر وارث کرد. در مرحله بعدی ارائه دادخواست تقسیم ارث به دادگاه حقوقی می باشد. اگر وراث توافق کنند دادگاه آن را به صورت مکتوب در می آورد و با امضای ورثه مراحل انجام می شود. اما اگر وراث به توافق نرسند برای رسیدگی به موضوع، از سوی دادگاه کارشناسی تعیین می شود که به بررسی امور انحصار وراثت بپردازد. توصیه می شود که پیش از انجام این مراحل با یک وکیل خوب ارث و میراث در مشهد مشورت نمایید.
وکیل ارث در مشهد چه کمکی به ما می کند؟
گرچه معمولا تقسیم ارث بدون وکیل انجام می شود اما گاهی به دلیل اختلافات اساسی که بین ورثه بوجود می آید مشورت با وکیل تقسیم ارث در مشهد الزامی است. یک وکیل باتجربه ارث در مشهد با داشتن اطلاعات تخصصی در زمینه ارث با موارد قانونی مربوط به ارث آشناست و می تواند مشکل گشای شما در مشکلات تقسیم سهم الارث باشد.